Suplementacija za vegane

PITANJE

Koje vitamine biste mi preporucili uz vegansku dijetu?

ODGOVOR

Poštovana,

Ukoliko ste na veganskoj dijeti, vrlo je važno da ishrana bude raznovrsna i  izbalansirana i da unostite dovoljnu količinu hranjljivih sastojaka. Potrebno je da unosite što više svJežeg voća i povrća, kao i dovoljnu količinu vode za hidrataciju organizma.

Od suplemenata bih Vam preporučila kao dodatak ishrani Terranova Living multinutrijent kompleks koji sadrži vitamine i minerale koji su dodatno obogaćeni sinergijskim kompleksom liofiliziranih biljaka i hrane bogate fitonutrijentima zvanim Magnifood-maksimalno iskorišćavanje i resorpcija hranjljivih sastojaka iz kompleksa.

U svom sastavu sadži sve vitamine i minerale koji su neophodni, kao i biljne komponente poput acai bobica, lucerke, maslačka, kurkume, koprive, nara i drugih, kao i B12 vitamin koji je važan ukoliko ste na dijeti. Uzima se jedna kapsula dnevno sa čašom vode. Odlično nadoknađuje potrebne hranjljive sastojke kod osoba na niskokaloričnoj dijeti, sa povećanim intelektualnim potrebama, kod osoba koje se bave sportom, kao i za detoksikaciju organizma i jačanje imuniteta.

Pogledajte jos pitanja na temu
Detoksacija i mršavljenje