O nama

Prisutni na 35 lokacija širom naše zemlje, dostupni za naše pacijente. Apotekarska ustanova BENU je dio velike međunarodne kompanije PHOENIX iz Njemačke. Ono po čemu se BENU izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa farmaceutima na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji savjet. BENU u svom poslovanju primjenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju ljekova i ljekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbjednosti za pacijente.

JEDINSTVENOST BENU BRENDA

BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije. Prilagođene zahtjevima savremenog potrošača, BENU apoteke pružaju mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.

phoenix_ptica

Mitološka ptica kao zvijezda vodilja

Mitološka ptica Benu, simbol je koji dominira logom BENU apoteka. Potekla je iz mitologije drevnog Egipta, a po vjerovanju starih Egipćana, Sunce se prvi put pojavilo u liku ptice Benu. BENU je simbol života, energije, preporoda i regeneracije. Ona je i vjesnik sreće i pozitivne energije, baš kao što je i naš cilj: čvrste veze sa našim partnerima, pacijentima i dobavljačima, aktivno učešće u misiji zdravlja i dobrobiti zajednice i čovjekove okoline.

FILOZOFIJA 5 ČULA - 5 VRIJEDNOSTI BENU BRENDA

Filozofija 5 vrijednosti BENU brenda čini suštinu naše farmaceutske usluge. Baš kao što našim navikama upravlja 5 naših čula, 5 vrijednosti BENU brenda rukovode našom uslugom.

KOMPETENTNOST

Naše stručno osoblje daje našim klijentima savjete o proizvodima i njihovom uticaju na sve aspekte zdravlja. Trudimo se da svojim kupcima približimo BENU apoteku i njene zaposlene kao dio porodice koja brine o njima. Dosljednost i pouzdanost su naš imperativ, a proizvodi koje nudimo su strogo kontrolisani i vrhunskog kvaliteta.

LJUBAZNOST

Ljubaznost i prijateljsko ophođenje su osobine koje krase naše zaposlene, a dvosmjerna komunikacija je osnov farmaceutske usluge. Uz to, trudimo se da osjećaj da se naši klijenti nalaze u dobrim rukama i u prijateljskom okruženju nikada ne izblijedi.

SVJEŽINA

Trudimo se da, od prvog koraka u apoteci, naš klijent osjeti živu energiju i vitalnost. Proaktivan i pozitivan pristup su neizostavan dio naših savjeta. Kreiramo dobar osjećaj i enterijerom naše apoteke pružamo mogućnost jedinstvenog iskustva u korišćenju i istraživanju naših proizvoda. Vjerujemo da jedino tako možemo doprinjeti dobrom raspoloženju naših klijenata i njihovoj vjeri u neophodnost preventive i njegovanja zdravih životnih navika.

INOVATIVNOST

Vjerujemo u inovativan pristup potrebama klijenata i primjenu novih medicinskih savjeta i preventive. Svjesni da društvo sve više pažnje pridaje njegovanju zdravih životnih navika dajemo svoj doprinos kroz edukaciju klijenata i odgovore i na njihova nepostavljena pitanja. Budućnost pripada inovativnim kompanijama, a BENU apoteke su u tome lideri. To pokazujemo u svakom segmentu naše usluge i milimetru prostora.

POSVEĆENOST

Već pri prvom kontaktu se trudimo da prepoznamo potrebe naših klijenata i odgovorimo na njih. Briga o našim klijentima nam je uvijek u fokusu, a kreativnim pristupom se trudimo da svakom od njih pružimo osjećaj jedinstvenosti i posebnosti. U osnovi naše posvećenosti leži timski duh naših zaposlenih i kreiranje dobrobiti svih naših klijenata.

BENU ASORTIMAN

Asortiman naših proizvoda odlikuje sveobuhvatnost i prilagodljivost zahtjevima tržišta, potrebama klijenata i sezonalnosti. BENU asortiman obuhvata veliki broj različitih kategorija organizovanih prema principima preglednosti i dostupnosti. Otvoreni prostor naših apoteka svakom klijentu omogućava više informacija i saznanja u domenu kozmetike i drugih preparata za njegu, dijetetskih suplemenata i drugog. Izbor je na našim klijentima, a naše je da omogućimo da u pravom okruženju izaberu pravi proizvod, u pravo vrijeme.

 

Sa druge strane, BENU apoteke svoj asortiman, iskustvo i stručnost stavljaju u funkciju promocije preventive i zdravih navika, poboljšanje kvaliteta života i blagostanja društvene zajednice.