Mršavljenje i izbacivanje viška vode iz organizma

PITANJE

Šta mi preporučujete za mršavljenje i izbacivanje viška vode iz organizma?

ODGOVOR

Za zdravo mršavljenje je važno ispoštovati par pravila. Redovni i manji obroci, unos tečnosti, odnosno vode minimum 2 – 2,5 l i kretanje. Takođe, važan je i izbor hrane koja se unosi. Treba redovno unositi vlaknastu hranu jer potpomaže probavu i čisti crijeva, smanjuje holesterol i drži sitim duže vrijeme. Proces mršavljenja možete potpomoći korišćenjem limunovog soka rastvorenog u čaši mlake vode svakog dana.

Preparat koji se preporučuje za mršavljenje je Herbafast lady. Herbafast Lady kapsule će vam pomoći da se riješite upornih masnih naslaga sa kritičnih regija kao što su to bokovi, stomak, kukovi i butine. Pored toga, Herbafast Lady kapsule će doprinjeti da vaša koža zadrži tonus i izgleda zategnuto i sjajno.

Drugi preparat koji se pokazao kao dobar je Apuretin slim. Redovnom upotrebom izbacuje višak vode iz organizma i povoljno djeluje na gubitak tjelesne mase.

Na tržištu postoji velik broj preparata za mršavljenje, pa bi za sve ostale informacije savjetovala da odete do najbliže BENU apoteke kako biste dobili više informacija.

Pogledajte jos pitanja na temu
Detoksacija i mršavljenje