Proizvod za jačanje imuniteta za dijete od godinu dana

PITANJE

Poštovani,

Čula sam sve pohvale za sirip Immunotrofina i htjela kupiti djetetu koje je upravo napunilo godinu dana. Sad vidim da je za uzrast posle tri godine. Imate li sličan proizvod, dijete je krenulo u vrtić, pa je često bolesno? Hvala unaprijed na odgovoru, Danijela

ODGOVOR

Bimunal Imuno je sirup jedinstvenog, prirodnog sastava za podizanje i jačanje imuniteta. Pored ekstrakta ploda crne zove, sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar, vitamine C i D. Plod baobaba je hrana bogata prirodnim vitaminima, mineralima i vlaknima u visokoj koncentraciji, a zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva super-voćkom.

Plod baboba sadrži prirodne vitamine C, D, A, E, B kompleks i minerale kalcijum, magnezijum, cink, kalijum i gvožđe. Bimunal Imuno sirup namjenjen je jačanju imuniteta kod djece i povećanju odbrambenih sposobnosti organizma, posebno u periodu od septembra do marta, kada djeca polaze u vrtiće i škole i kada su češće respiratorne infekcije. Djeca iznad 1 godine starosti: 2 kafene kašike (10ml) dnevno.

Srdačan pozdrav.

Pogledajte jos pitanja na temu
Bebe