Preporuka za kolagen

PITANJE

Imam 55 godina, koji kolagen mi preporučujete. Hvala

ODGOVOR

Poštovani/a,

Preporučila bih Vam upotrebu sledećeg preparata ako Vam je kolagen potreban radi redukcije bora, za regeneraciju kože, kose i noktiju.

Aspasia collagen beauty – preparat za obnavljanje izgleda kože, kose i noktiju upotpunjuje ishranu esencijalnim sastojcima za reaktivaciju stvaranja kolagena i hijaluronske kisjeline, neophodnih za obnavljanje izgleda kože, kose i noktiju.

Aspasia collagen beauty je poseban kompleks kolagena, hijaluronske kisjeline, obogaćen vitaminima c i e, cinkom i biotinom, u obliku šotova sa gotovim rastvorom, za jednostavnu upotrebu i uvijek pri ruci.

Tečni kolagen u ASPASIA collagen beauty se ne apsorbuje jednostavno u kožu, kao što je slučaj pri korišćenju krema/seruma koje sarže kolagen. Umjesto toga, apsorbuje ga tanko crijevo tako da tijelo može direktno i efikasno imati koristi od njegovih korisnih svojstava.

Ukoliko Vam je potreban kolagen za kosti i zglobove, naša preporuka je u nastavku.

Supramax Zglob kesice u svom sastavu imaju kolagen hidrolizat koji se koristi za regeneraciju zglobne hrskavice. Ujedno poboljšava pokretljivost zglobova. Koristan je kod reumatskih oboljenja. Hidrolizat kolagena je čist protein koji se sastoji od različitih blokova proteina (aminokisjelina), sličnih kolagenu koji prirodno proizvodi tijelo. Mala veličina čestica omogućava laku i brzu apsorpciju u tijelo.

Ne sadrži holesterol, masti, purin, gluten.

Prijatna aroma breskve.

Pogledajte jos pitanja na temu
Anti age proizvodi